2 Mart 2013 Cumartesi

TERAS KAPATMA

Son zamanlarda inşaa edilen binaların coğu  'teraslı' olarak inşaa edilmektedir.Bu uygulama konsept olarak doğru gibi görünsede zor iklim şartları olan bölgelerimizde üstü açık olan teraslar kış aylarında pek çok problem çıkarmaktadır.
Membranlı su izolasyon sistemleri, epoxy uygulamaları ilk bir kaç sene çözüm gibi görünsede aşırı soğuklarda çatlamalar yapmakta ve beraberinde su kaçakları oluşturmaktadır.Üstü açık bi terasın seramık ve izolasyon maliyeti hemen hemen terasın üzerinin uygun yapılı bir çatıyla kapatılmasına eşdeğerdir.Bu yüzden terasın kapatılması hem ev halkına yeni bir yaşam alanı oluşturmakta hemde izolasyon problemini ortadan kaldırmaktadır.
Teras kapatmalar iki şekilde yapılabilir:
*ahşap konstruksiyon
*çelik  konstruksiyon

Ahşap olarak inşaa edilen yapılarda sanılanın aksine doğru uygulamalar yapılırsa çelikten çok daha sağlam ve uzun ömürlü olurlar.


Ahşap evleriniz teras kapamalarınız ve her türlü ahşap işiniz deneyimli kadromuz ve mühendislik vizyonumuzla garantili olarak yapılır.
Bir çok inşaat alanında çalışmaları olan ERAKMANLAR İNŞAAT uzman ve yenilikçi kadrosuyla AHŞAP EV TERAS KAPATMA CAFE RESTAURANT KAMELYA PERGOLE AHŞAP MERDİVEN gibi işlerinizdede hizmetinizdedir
imalathane:fatin sokak no 37/1 sitelerANKARA
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
ofis:Hoşdere caddesi 124/14 y.ayrancı ÇANKAYA
ANKARA
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->telefon:0312 442 78 96 <!--[endif]-->
şirket müdürü:ABDULGANİ ERAKMAN(inşaat mühendisi)
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
** AHŞAP EVLER, CAFE VE RESTAURANTLAR istenilen m2 ve kat sayısında AutoCAD ortamında projelendirilir ve mühendislik vizyonu ile ANAHTAR TESLİMİ olarak yapılır.



http://www.ankaramarangoz.com/Teras/Teras-Kapatma
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder